16 april 2019

Etappe 4: Assa > Foum Zguid

De vierde etappe was een erg interessante. Al ruim voor de verwachte finishtijd kwam er een bericht dat Maik en Rob problemen hadden en op de bezemwagen moesten wachten. Later bleek dat Hiluxvriend Henk de Jong op ongeveer dezelfde plaats met problemen stond, en eigenlijk komt het er op neer dat ze van 2 beschadigde Hiluxen 1 rijdende gemaakt hebben. Maar dat was dan wel de Hilux van Henk, en Maik en Rob bleven dus achter tot alles en iedereen wel voorbij waren. 

Maar goed, het was meer een kwestie van de juiste spullen niet bij je hebben want er was geen enkele belemmering om (na een stukje knallen van de monteurs natuurlijk) weer aan de start van etappe 5 te verschijnen. En daar zouden we dan een bak met zand gaan vinden dus dat wordt mooi. Helaas is het klassement wel aan barrels door de ellende van deze dag maar dat mag de pret niet drukken. 

Foto door MDCRallymaniacs - Jeroen van Oers

Etappeverslag

16 april 2019

Etappe 3: Smara > Assa

Mooie 8e plaats in de etappe van vandaag, na 5 uur sturen over 372 km. Dat lijkt veel tijd maar nog steeds binnen een half uur van de winnaar in de autocategorie. Morgen krijgen we weer een lange dag voor onze kiezen, maar daar komen we voor!

Foto door MDCRallymaniacs / Tim Buitenhuis

Etappeverslag