Het team

In Le Dakar 2022 komt het team in actie met één rallyauto en een assistentietruck. Exact hetzelfde team als de editie van 2020 en 2019 zelfs, en dus wel zo gezellig. De auto wordt - zoals al jaren - bemand door Maik en Rob, die hun achtste Dakar samen gaan beleven. Het team is nu klein met 5 man, maar ze zijn enorm op elkaar ingespeeld en meer hebben we eigenlijk niet nodig.

Onze GINAF 4x4 assistentietruck is er weer bij, die rijdt van bivak naar bivak en er is nog een extra Hilux om de teamleden te vervoeren en eens een boodschapje te doen. Nieuw dit jaar is een stukje luxe. Achter de GINAF hangt nu een flinke trailer die dienstdoet als slaap- en verblijfsruimte. Dat is vooral heel fijn in de eerste week van de rally, als de bivaks in het noordelijk deel van het land zijn. 's Avonds en 's nachts koelt het enorm af, richting het vriespunt zelfs. Buiten zitten op een klapstoeltje is dan geen pretje en dit jaar hoeft dat niet meer. De trailer kan gelijk gebruikt worden om de beide Hiluxen te stallen tijdens de overtocht met de boot. 

Onze voertuigen tijdens Le Dakar 2022:

  • 1 rallyauto, Overdrive Hilux, voor Maik Willems en Rob van Pelt
  • 1 GINAF 4x4 assistentietruck. Dit voertuig rijdt als assistentie van bivak naar bivak met monteurs, veel reserveonderdelen en gereedschap.
  • 1 Toyota Hilux. Deze auto rijdt ook de assistentieroute van bivak naar bivak en vervoert de monteurs.